Sunday, December 6, 2015

Qaseh Gold Adinda



Amboi! Penat la Cik Kiah Oi! Balik kerja macam-macam nak kena buat lagi; Nak basuh baju, kemas rumah, tengok anak-anak, layan suami lagi....

Sabaq puan na, semua tu ibadah tu insya Allah. Tapi takpa, don't worry kata orang Jawa...

khusus untuk Kaum Hawa, Qaseh Gold Adinda dirumus khas dengan makanan Sunnah seperti kurma, madu, habbatus sauda’, buah tiin, minyak zaitun dan air zam-zam serta HERBA PILIHAN manjakani, pegaga dan markisa. Insya Allah dengan mengamalkannya anda akan menjadi lebih BERTENAGA dan CERIA, insya Allah.

Sebab apa ye? Sebab kandungan kurma dan madu yang tinggi membekalkan anda TENAGA SEGERA dan juga TENAGA SECARA BERANSUR membolehkan anda kekal aktif sepanjang hari insya Allah! Rasa letih juga sebab banyak sangat guna tenaga mental dan fizikal? TOP UP je dengan 2 sudu lagi, insya Allah Qaseh akan menjadi ‘energy booster’ anda.

Qaseh Gold telah diuji oleh Universiti Sains Malaysia dan DISAHKAN BEBAS bahan dadah berbahaya…so tak perlu bimbang nak ‘top up’ jika keadaan memerlukan ya…

Budayakanlah makanan Sunnah / super foods seperti kurma, madu, habbatus sauda’, tiin, zaitun, za’faran serta lain-lain dalam kehidupan anda dan keluarga anda. Khazanah yang membina kehidupan berkualiti, insya Allah.

Hubungi stokis -stokis dan rania-rania Maria Yusoff Healthcare di seluruh negara sekarang! Cepat!

Order sentiasa ‘pecut’ dan stok sentiasa ‘surut’! Jangan terlepas pulak pesanan anda!

Boleh juga hubungi saya di Whatsapp : 019-2374546 (maria)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sekiranya anda berminat dengan mana-mana produk yang ditawarkan, sila hubungi saya seperti yang tertera di atas.

No comments:

Post a Comment

-Maria Yusoff-