Monday, December 7, 2015

KELEBIHAN QASEH GOLD JUNIOR





Bagaimana ya ‪#‎qasehjunior‬ membantu kesihatan anak2 ni:

- anak2 lebih mudah bangun pagi
- anak2 kurang mengantuk dalam kelas
- anak2 lebih fokus dalam pelajaran
- anak2 lebih cergas dan cerdas
- anak2 kurang jatuh sakit
- anak2 lebih kuat daya ingatan
- anak2 lebih cepat sembuh
- anak2 hilang sembelit
- anak2 hilang batuk, selesema, demam
dan macam2 lagi...


Alhamdulillah semakin ramai ibu bapa yang gembira dengan peningkatan positif kesihatan anak-anak.

Alhamdulillah..bahagianya rasa apabila dapat menambah nilai dalam kehidupan di kalangan pelanggan tersayang.


Semoga diberikan limpahan rezeki serta kesihatan berpanjangan.
Amin ya Allah.


hubungi 0192374546 (maria) / 0192747441 (fairuz)

RM 74 SEMENANJUNG || RM 80 SABAH/SARAWAK

‪#‎sharingiscaring‬ ‪#‎anaksihat‬ ‪#‎sunnahfood‬ ‪#‎KonsultanQasehGold‬
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sekiranya anda berminat dengan mana-mana produk yang ditawarkan, sila hubungi saya seperti yang tertera di atas.

Rahsia Qaseh : Membantu Masalah Sukar Hamil.


1. Meningkatkan kesuburan.
2. Membina Sel Darah Merah
3. Menstabilkan Mood.
4. Melegakan tekanan dan Stress
5. Membekalkan Nutrisi kepada sistem peranakan.
6. Mengatasi masalah Keputihan dan masalah wanita.
7. Meningkatkan Bilangan dan kualiti Sperma.


Masalah sukar hamil merupakan masalah yang dialami oleh ramai pasangan di Malaysia.
Tidak semua pasangan suami isteri mendapat anak setelah berkahwin.


Ada yang berbelas tahun kahwin namun tetap tiada rezeki untuk mendapat zuriat.


Hanya mereka yang pernah alami masalah susah dapat anak sahaja yang faham. Sudah tentu semua yang berlaku adalah dengan kehendak Allah. Pasti ada hikmah di sebalik setiap kejadian.

Tetapi ini tak bermakna kita hanya perlu akur, berserah dan putus asa tanpa berusaha bersungguh-sungguh tanpa jemu untuk memiliki zuriat.

Berikhtiarlah dengan ‪#‎QasehGold‬. InsyaAllah ‪#‎setHamil‬ Qaseh mampu merealisasikan impian anda dengan izin Allah setelah istiqamah dan konsisten. 

Alhamdulillah ramai pasangan yang telah berjaya!

pm FB : Maria Yusoff Healthcare / whatsapp kami : 019-2374546 (maria)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sekiranya anda berminat dengan mana-mana produk yang ditawarkan, sila hubungi saya seperti yang tertera di atas.

INFO QASEH GOLD


Sedikit info mengenai Qaseh Gold

Qaseh Gold bukan hanya untuk orang SAKIT sahaja..tapi untuk orang SIHAT juga.

Qaseh Gold bukan hanya untuk orang TUA..tapi untuk KANAK- KANAK dan orang MUDA juga.

Qaseh Gold bukan hanya untuk SUAMI/ISTERI sahaja..tapi untuk ANAK DARA/ANAK TERUNA juga.

Qaseh Gold bukanlah ubat..tapi ianya MAKANAN TAMBAHAN untuk mencegah sebelum merawat.

Adakah mencari yang HALAL dan BerKHASIAT itu untuk orang sakit, orang tua atau orang lemah sahaja???

Jom SIHAT kerana sihat itu JIHAD.

Dapatkan SET COMBO FAMILY sekarang.

Lengkap untuk seiisi keluarga.


‪#‎sharingiscaring‬
‪#‎sihatgayaqasehgold‬
‪#‎konsultanqasehgold‬
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sekiranya anda berminat dengan mana-mana produk yang ditawarkan, sila hubungi saya seperti yang tertera di atas.

BEAUTY SERUM GOJES


 
Khusus untuk mereka yang mementingkan kesihatan dan kecantikan, saya percaya bahawa BEAUTY SERUM Gojes by Qaseh Gold menawarkan pilihan yang eksklusif yang dapat membantu golongan wanita dan lelaki untuk membina penampilan diri yang menarik secara sihat & selamat, menggunakan produk yang suci dan semulajadi serta pada masa yang sama menekankan konsep "kecantikan" yang menepati tuntutan syara' itu sendiri in shaa Allah.

Anda ingin tampil berbeza dengan rakan anda. 
Inginkan kulit yang #mulus #putih #kemerahan.

Inilah dia #serum kecantikan keluaran Ana Edar yang disahkan halalan thoyyiban dan sesuai digunakan untuk #SOLAT

BEAUTY SERUM GOJES by Qaseh Gold membantu mengatasi masalah seperti:

✔KULIT KUSAM
✔KULIT KERING
✔KULIT TAK SEKATA
✔JERAGAT
✔KEDUTAN
✔STRETCH MARK &
✔JERAWAT

So, let's GOJES bersama kami sekarang!



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sekiranya anda berminat dengan mana-mana produk yang ditawarkan, sila hubungi saya seperti yang tertera di atas.

Sunday, December 6, 2015

Qaseh Gold Adinda



Amboi! Penat la Cik Kiah Oi! Balik kerja macam-macam nak kena buat lagi; Nak basuh baju, kemas rumah, tengok anak-anak, layan suami lagi....

Sabaq puan na, semua tu ibadah tu insya Allah. Tapi takpa, don't worry kata orang Jawa...

khusus untuk Kaum Hawa, Qaseh Gold Adinda dirumus khas dengan makanan Sunnah seperti kurma, madu, habbatus sauda’, buah tiin, minyak zaitun dan air zam-zam serta HERBA PILIHAN manjakani, pegaga dan markisa. Insya Allah dengan mengamalkannya anda akan menjadi lebih BERTENAGA dan CERIA, insya Allah.

Sebab apa ye? Sebab kandungan kurma dan madu yang tinggi membekalkan anda TENAGA SEGERA dan juga TENAGA SECARA BERANSUR membolehkan anda kekal aktif sepanjang hari insya Allah! Rasa letih juga sebab banyak sangat guna tenaga mental dan fizikal? TOP UP je dengan 2 sudu lagi, insya Allah Qaseh akan menjadi ‘energy booster’ anda.

Qaseh Gold telah diuji oleh Universiti Sains Malaysia dan DISAHKAN BEBAS bahan dadah berbahaya…so tak perlu bimbang nak ‘top up’ jika keadaan memerlukan ya…

Budayakanlah makanan Sunnah / super foods seperti kurma, madu, habbatus sauda’, tiin, zaitun, za’faran serta lain-lain dalam kehidupan anda dan keluarga anda. Khazanah yang membina kehidupan berkualiti, insya Allah.

Hubungi stokis -stokis dan rania-rania Maria Yusoff Healthcare di seluruh negara sekarang! Cepat!

Order sentiasa ‘pecut’ dan stok sentiasa ‘surut’! Jangan terlepas pulak pesanan anda!

Boleh juga hubungi saya di Whatsapp : 019-2374546 (maria)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sekiranya anda berminat dengan mana-mana produk yang ditawarkan, sila hubungi saya seperti yang tertera di atas.

Saturday, November 21, 2015

Qaseh Gold Adinda : Amalkan semasa mengandung








Bila mengandung, banyak hal kena pantau kan.  Salah satunya adalah Hb iaitu kepekatan darah.
Bacaan cantik ialah 12, dibawah kawalan kalau bacaan 10. Kena ulang-alik pegi klinik kesihatan.

Bacaan kencing manis/diabetes.
Kalau ada sejarah, memang kena hati-hati dan confirm la memang kena minum air gula. Baby pun berisiko.

Pemakanan kena jaga agar cukup zat, cukup mineral. Supaya baby berkembang dengan baik.

Kalau rasa tak cukup semua tu, tambah dengan suplemen.

Qaseh Gold adalah makanan tambahan terbaik kerana Qaseh Gold adalah hasil dari gabungan makanan sunnah yang lengkap dengan vitamin, mineral dan antioksidan yang membantu perkembangan bayi dan ibu.

Rasanya pun lebih sedap dari ubat dan mudah diambil pada setiap hari.

Trust me!!..sepanjang mengandung anak yang ke-2, Qaseh Gold Adinda sentiasa menjadi peneman setia.  Sejak dari awal mengandung sampai la saya selamat melahirkan bayi saya.

Alhamdulillah, semua yang berlaku adalah dengan izin Allah jua.

😃 Sharing is caring.

Nak cuba Qaseh lekas-lekas la pm / whatsapp kami ye 😊
Saya Konsultan Qaseh Gold‬
FB : Maria Yusoff Healthcare
019 - 2374546
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sekiranya anda berminat dengan mana-mana produk yang ditawarkan, sila hubungi saya seperti yang tertera di atas.

Tuesday, October 20, 2015

Qaseh Gold Premier : Pemangkin Kesihatan Anda

 




Optimumkan kesihatan anda, maksimumkan keupayaan anda!



Dapatkan Qaseh Gold Premier Hari Ini==
========================
Pemangkin Kesihatan Anda!


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sekiranya anda berminat dengan mana-mana produk yang ditawarkan, sila hubungi saya seperti yang tertera di atas.

Friday, October 9, 2015

GOJES by QASEH GOLD




Diperkaya dengan kolagen marin, bunga teratai, ceri, argan, bunga sakura, dan astaxanthin, formulasi ramuan Sunnah Gojes by Qaseh Gold menawarkan pilihan terbaik masakini untuk mereka yang mementingkan kesihatan secara selamat dan semulajadi! Ramuan botani eksklusif diadunkan bagi memberi kelembapan serta membantu mengurangkan masalah kulit seperti jeragat, kulit kusam dan kering Insya Allah. Diperlengkapkan dengan proses pengilangan yang Islamik, yang menitikberatkan konsep halalan thoyyiban. 



Harga: 140.00 MYR
 ** harga tidak termasuk kos penghantaran 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sekiranya anda berminat dengan mana-mana produk yang ditawarkan, sila hubungi saya seperti yang tertera di atas.