Wednesday, July 24, 2013

Selesema Hilang & Selera Makan Anak Bertambah

 Assalamualaikum,

N3, kali ni nak share pasal kesan positif yang berlaku kat anak buah saya Muhammad Elman Mikhael. Alhamdulillah, berkat mengamalkan pemakanan sunnah yang dinamakan QASEH GOLD JUNIOR ini, elman kini sihat. Tengok je la testimoni yang Mommy Elman ni share dgn saya. Syukur saya ke hadrat Ilahi. Qaseh Gold kini semakin diterima oleh rakyat Malaysia.  Tidak perlu la lagi kita bergantung kepada ubat-ubat yang dibekalkan oleh pihak klinik / hospital untuk menjaga kesihatan anak-anak. Tapi, itu tak bermakna saya boikot ubat-ubat klinik/hospital ye. Ada ketikanya, kita perlukan juga dadah untuk kes-kes yang kritikal & serius. 

Qaseh adalah supplement yang diasaskan dari makanan sunnah. Supplement bukan la ubat yang boleh memberikan kesan yang cepat & drastik. Sebaliknya supplement perlu diamalkan setiap hari bagi mengekalkan tahap kesihatan yang baik. 

Kita berusaha, Allah juga yang menentukannya.

 Prevent is better than Cure
 Jadi, jom dapatkan Qaseh Gold anda hari ini juga demi kesihatan yang optimum.

Maklumat terkini di FB: Beauty Qaina & Healthcare

No comments:

Post a Comment

-Maria Yusoff-